ANUNȚURI
 1. CL 14 Anunt finalizare contract 20.11.2023
 2. CL 7. Anunt finalizare contract 16.11.2023
 3. Cl 32. Anunt finalizare contract 17.10.2023
 4. Anunt de presa semnare CL 37 – 12.01.2023
 5. Sursă de apă Valea Azugii. Stație de tratare și clorare Valea Azugii. Reabilitare rezervoare Predeal. Stație de pompare Joița
 6. Anunt de presa lansare licitatie pentru atribuirea CL37
 7. Licitație deschisă CL43
 8. Anunț referitor la atribuirea contractului CL 23  “Rețele apă și aducțiuni Medgidia. Rețele de canalizare Medgidia”
 9. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL6  “Conducte de aducțiune, conducte magistrale și conducte de refulare Lumina, Năvodari, Mamaia Sat și Corbu”
 10. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL20  „Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu.”
 11. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL49 „Colectoare principale în Municipiul Constanța”
 12. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL29  „Rețele apă și canalizare Dârza și Mănăstirea. Rețele apă Samurcași și Cocani”
 13. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL 17 – “Rețele de apă și canalizare Mangalia Nord și stațiuni”
 14. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL 31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”
 15.  Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL41 – “Reabilitare conductă de aducțiune apă potabilă GA Eforie Nord – Agigea, reabilitare conducte de aducțiune apă potabilă GA Constanța Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord. Rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare gospodărie de apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea, județul Constanța”
 16. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL46 – “Treaptă pre-epurare mecanică Cluster Năvodari. Lucrări în incinta Stației de epurare Medgidia”
 17. Anunț referitor la finalizarea lucrărilor la contractul de lucrări: CL 42 – “Sursă de apă Gâldău. Stații de clorare Jegălia, Gâldău, Iezeru. Rezervor Gâldău. Stații de pompare Gâldău”
 18. Anunț referitor la semnarea contractului de lucrări: CL 24 – “Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă”
 19. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL1-“Retele apa si canalizare in zona centrala a Municipiului Constanta”
 20. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL2-“Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”
 21. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL3-“Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”
 22. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL 4-“ Retele apa si canalizare in zona periferica a municipiului Constanta, Palazu Mare si statiunea Mamaia”
 23. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL5-“Rețele de apă și canalizare Năvodari și Mamaia Sat”
 24. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL9-“Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanța”
 25. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: : CL 10 -“Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare, staţie nouă de pompare apă şi conducte aferente, din localitatea Techirghiol şi reabilitarea şi extinderea reţelei de distribuţie din localitatea Biruinţa, judeţul Constanţa”
 26. Anunț referitor la semnarea contractului: CL10 – “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente din localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție din localitatea Biruința, județul Constanța”
 27. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL16-17 – “Rețele apă Mangalia și stațiuni. Reabilitare și extindere colectoare și rețele de canalizare Mangalia și stațiuni”
 28. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL24-“Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Voda”
 29. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL24-“Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavoda. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă”
 30. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: : CL29-“Rețele apă și canalizare Dârza și Mânăstirea. Rețele apă Samurcași și Cocani”
 31. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL 31 – “Staţie tratare apă, rezervoare şi conductă transport Hȃrşova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare staţie pompare Ovidiu; Reabilitare staţii pompare ape uzate şi conducte de refulare Mamaia Sat; Gospodărie de apă Valu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Staţie de clorare Vadu Oii””
 32. Anunț referitor la procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL 45-“Surse de apa Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu, Fetești, Țăndărei”
 33. Anunț referitor la investițiile prevăzute în “Proiectulregional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020”
 34. Anunț referitor la investițiile prevăzute în “Proiectulregional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020”
 35. Anunț referitor investițiile prevăzute în “Proiectulregional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020” – CL03
 36. Anunț referitor la investițiile prevăzute în “Proiectulregional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020”
 37. Anunț referitor la investițiile prevăzute în “Proiectulregional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020”

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro sau www.mfe.gov.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Str. Călărași nr. 22-24, cod poștal 900590, Constanța
PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂȘI APĂ UZATĂ ÎN ARIA DE OPERARE A S.C. RAJA S.A. CONSTANȚA, ÎN PERIOADA 2014-2020